За счетоводна къща Корект

Вече 10 години счетоводна кантора Корект се ползва с доверието и лоялността на своите клиенти.

Успехът се дължи на професионализма!

Всеки ден ние се запознаваме с новости по изменения на закони, постановления, нормативни актове, инструкции и указания, за да могат максимално сигурно да функционират, фирмите и организациите, с които работим. Така те успяват, за разлика от други, да спестят от данъци, осигуровки и глоби, често надхвърлящи разходите за тяхното счетоводство.

Необходимата компетентност

С навлизане на Международните счетоводни стандарти и увеличените изисквания от данъчната администрация, Националния осигурителен институт и статистическото бюро, нараства необходимостта от все по-информирани, образовани и гъвкави счетоводители.

Винаги знанието и добрият опит в областта, както и възможността за справяне в новите условия и информация, са безценни. Доверете ни се и екипа на счетоводна кантора “Корект” Ви гарантира компетентни счетоводни услуги в град Варна на достъпни цени!

За организиране на безплатна данъчно-счетоводна консултация ни потърсете на телефон 0889 896 145 или заповядайте в нашия офис.

Заяви своята безплатна данъчно-счетоводна консултация!

Запази си час и ни сподели счетоводният си казус. Нашите експерти ще намерят най-правилното за Вас и Вашият бизнес решение. Срещата е напълно неангажираща!